Tijdens mijn laatste bezoek aan de stad Amsterdam heb ik een kinderdroom kunnen waarmaken: de speelhal in Amsterdam bezoeken. Ik had de stad in het verleden al meermaals bezocht maar kon nooit de tijd vinden om ze te bezoeken. Nu ging ik eindelijk mijn droom waarmaken.
De speelhallen zijn gelegen op het Rembrandtplein te Amsterdam, en zijn makkelijk te bereiken met bus of tram. Als je met de auto wil komen is dat ook mogelijk. De speelhal heeft tevens parkeerplaatsen voorzien voor zijn klanten.
Het is makkelijk te vinden, de moderne architectuur valt enorm op en nodigt tot gokken uit. Het gokparadijs kan al terugblikken op een 40jarig bestaan en werd geopend in 1975 in een andere locatie in Amsterdam en verhuisde naar zijn huidige plaats in 1998, recht in het historische hart van de charmante stad Amsterdam.
De speelhallen bestaan uit verschillende verdiepingen die elk een variatie aan verschillende kansspelen aanbieden. Je vindt er exclusieve bijzonderheden en natuurlijk de klassiekers. Poker, Blackjack en Roulette kunnen niet ontbreken. De speelhal beschikt over zo’n 350 speelautomaten waar veel geld mee te verdienen valt. Een bijzonderheid is de Amsterdam Jackpot, een prijzenpot van 500.000 euro die men dagelijks kan winnen. Ikzelf zat er zo dichtbij. Mijn favoriet is poker, ik vind het leuk dat ik zelf in handen heb hoe ik mijn kansen kan wagen.
Dit is de nummer 1 speelhal van Nederland, zeker als het om poker gaat. Er worden elke dag pokertornooien gehouden waar de top van Nederland heen gaat. Het is aangeraden om vooraf te reserveren anders kan het mogelijk zijn dat je niet binnen geraakt.
Ook zijn er voordelen verbonden aan de Player Card voor loyale klanten. Bijvoorbeeld een reductie in toegangsprijs. Ik heb er mezelf direct één genomen.
Het was een droom die uitkwam en ik kon mijn trip zelfs financieren met mijn gewonnen prijzengeld. Het kon niet beter.

Hier kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email