Ontmoet Lord Aleem, een Australische rijke tabaksmagnaat die wordt bekritiseerd voor het plaatsen van foto’s van half naakte vrouwen die als meubels worden gebruikt en zijn extravagante levensstijl.

Het enige wat je moet doen, is zijn Instagram-account te bekijken, dan begrijp je gelijk waarom Lord Aleem de Australische Hugh Hefner wordt genoemd! Lord Aleem’ bedrijf, de Freechoice-tabakswinkel, runt meer dan 200 winkels in het hele land.

Lord Aleem ontmoette zijn eerste vrouw ontmoette zijn eerste vrouw, internationale schoonheid en Miss World winnaar Ninibeth Beatriz Jiminez Leal, terwijl hij in het buitenland woonde. Leal werd Miss Venezuela 1991 en werd toen op 20-jarige leeftijd gekroond tot Miss World 1991 in Atlanta, Georgia. Het paar huwde en Ninibeth gaf geboorte aan hun twee kinderen, Valentino en Lucciana. Het echtpaar is gescheiden en Lord Aleem trouwde met zijn tweede vrouw Taesha, met wie hij ook twee kinderen heeft.

Hij kwam onder vuur vanwege het plaatsen van een foto op Instagram, waar hij zijn vrouw rondleidde met haar bikinibandjes als een riem.

Voordat al het geld, drank, sportauto’s en schaars geklede vrouwen in Lord Aleem’s leven kwamen, was hij een model en een ster van de Australian Football League. Hij en zijn huidige vrouw ontmoetten elkaar toen ze 18 jaar oud was. In een verklaring aan Gold Coast Bulletin beschrijft hij zichzelf als een ‘familieman’ die ‘toegewijd is aan hard werken en anderen helpt’. Hij heeft vier kinderen.

Zijn tweede vrouw is dus Taesha, met wie hij regelmatig bedpartners deelt. Volgens Lord Aleem slaapt hij met minstens tien verschillende vrouwen per nacht. Taesha’s grootouders hebben bezorgdheid getoond over het milieu dat Aleem voor zijn gezin heeft gecreëerd door te zeggen: “We zijn kapot.”

 

Hier kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email